Revolution i Sverige, men för fegt.

Många är de rapporter, som dagligen visar att något är seriöst fel i Sverige. Barnafattigdomen är högre än någonsin, allt större blir skillnaden i inkomst. Sjuka har inte rätt till ersättning vid sjukdom. Och nu senast en allt annan än smart moderat politiker i Stockholm, som helt saknar närhet i sitt eget liv till sin vardag.

Listan kommer att kunnas göras längre och om bara arbetarrörelsen med socialdemokraterna och LO i spetsen så kommer nästa val att vinnas. Partiet måste komma till ett avslut i valet av partiordförande och sen är det dags att göra en stor sammanfattning och genomsyn av politiken så att väljarna känner sig hemma i partiet igen. En politik som ska grundas på Sveriges väl och värnandet av de mänskliga rättigheterna igen. En politik som skyddar, hjälper och stöttar utveckling av varje individ i Sverige. En politik som återigen sätter Sverige på kartan som det framtidsland vi en gång i tiden var, men som vi inte längre är.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.