Därför gick jag tillbaks till s från pp

Första frågan man ska ställa sig är nog varför jag gick till PIRATPARTIET över huvudtaget en gång i tiden. Ja, svaret hittar ni i mina tidigare inlägg, men om jag ska göra en lång historia kort är det för att socialdemokratiska politiker ser allt för mycket till sitt eget bästa i stället för folkets. Vi har en masssa affärer i bagaget och jag är säker på att detta inte är allt, då jag själv har varit med om att tysta ner saker och ting. Och här vi SOCIALDEMKRATINS enorma problem. Alla dessa affärer som gör oss till ett alternativ till moderaterna och inte till ett riktigt SOCIALDEMOKRATISKT alternativ.

Vad hade då PP som lockade mig? Jo, värnandet av den lilla människan mot kapitalet. Något som inget annat parti pratar om och som gör PIRATPARTIET till ett socialistiskt parti och ingenting annat. Sharing is caring har vi alla sett och hört att PIRATPARTIET frammålar som sina slagord, slutsumma – en politik som inte är annat än socialistisk då det inte rimmar i en konservativ värld med Moderaterna i spetsen där plånboken styr.

Så om Socialdemokraterna rättar sig i leden och lyssnar på folket i stället för sig självt, ja då kommer också socialdemokraterna att vinna nästkommande val. Det är väll inte så att ni gått med skygglappar igenom historien hoppas jag, för då bör/ska ni lämna ert uppdrag.

Men den stora anledningen till att jag lämnade PIRATPARTIET och gick tillbaks till mitt gamla parti och plågar dem med mina tankar är följande: 1. Socialdemokraterna har en bredare politik och klarar av att hantera samhällsfrågor, vilket inte PIRATPARTIET klarar. 2. S och PP är socialistpartier båda två. 3. Socialdemokraterna är inte besudlade med pedofiler så som PP är.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Därför gick jag tillbaks till s från pp

  1. admin skriver:

    PP är varken eller i sitt uttalade program utan kan jobba åt både hållen. Var bara mina egna tankar utifrån socialism och konservatism.

  2. admin skriver:

    Men då PP sköts av politiskt inkompetenta personer i ledningsnivå, så har de inte förstått att deras politik inte går överens med en konservativt ledd regering. Handlar bara om deras egen politiska inkompetens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.