Något nytt?

Ja, då är det då konstaterat att det sker likadant i Sverige som det gjorde i Norge. USA spionerar på andra länders innevånare och har gjort det under en lång tid. Vad jag tycker om det? Ja, jag har alltid tyckt att sånt är skit och ska inte förekomma. Men är det då en ny företeelse?

expressen.se, aftonbladet.se, svd.se, politikerbloggen.se, Högbergs tankar, Jinge.se, Zaramis.nu, Röda berget, Henrik Alexandersson med flera skriver om detta ämnet. Du kan också gå in på politometern.se för att hitta fler. Men det finns många medier att söka i.

Men är detta då en ny sak som skett? Nej det är det inte. IB affären, Ebbe Karlsson affären är bara två övergrepp som skett av den svenska staten. Saker som inte skulle ha kommit fram om det inte var för de grävande journalisternas skull. Det är bra att vi har dem.

Sverige påstår sig nu inhämta information om det som skett är olagligt eller inte och man ska ha satt polis och åklagare på att jobba med saken. Men om då det skulle visa sig vara olagligt. Vad ska de anmäla? Vågar de att anmäla? Nej, självklart inte. Det är bara ett spel för galleriet. Självklart har den svenska staten vetat om denna händelse en längre tid. Men, detta är självklart ingenting man kan erkänna då det vore ett politiskt självmord. Så, de hoppas på att saken kommer att rinna ut i sanden som det brukar göra och därefter falla i glömska.

Det är dags att en gång för alla konstatera att den största terroriststaten är, har och kommer alltid att vara USA.

Det här inlägget postades i ensson, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Något nytt?

  1. nesse skriver:

    Jo.. du har så rätt så.. världspolisen gör det igen. jag finner det oroande att dom ska få hålla på som dom gör. Men tyvärr så styr dessa jävlar världen å så lär det väl fortsätta

  2. Pingback: Spionage? Inte bara mot Sverige! « Sverige är inte världens navel!

  3. Pingback: Säpo visste inget, regeringen visste inget. MUST då? | Svensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.