I Norge händer det inte mycket.

Norge är lika demokratiskt som Sverige. Vad är då detta?? Jag kan svära på att det finns en liknande anläggning i Sverige och övriga delar av världen. USA är ju inte direkt kända för att respektera andra människors eller länders rättigheter. De är bara intresserade av en sak. Kontrollera allt som sker i världen. – 6/11…. Ja vad var det jag svor på ovan… Länk till aftonbladet… Det är så skönt att leva i demokratiska Sverige.

Mycket fascinerande är det att vi inom PIRATPARTIET har ifrågasatt detta maktmissbruk, korruption och konspirationsgruppering i samhället. Men, som vanligt är det ju ingen som lyssnar på oss när vi pratar, utan som jag har skrivit om tidigare så släpper mediavärlden och politikervärlden saker och ting helt när det passar dem. Som Dagens Industroi gjorde, efter valet, med världs historien om att USA nu har tillgång till våra kontoutdrag. Det har de haft sedan 1 juli 2010 minst.

Nåja, läge att öppna ögonen?

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.