Jag måste flytta, men vart?

Jag har gång på annat fått frågan om varför jag är Piratpartist. Jo och svaret på den frågan blir varje gång, det är det enda parti som ställer sig på den vanliga människans rätt till privatliv. Jag är trött på att bli av den svenska staten, dess korrupta riksdag som är köpta av upphovsrättsindustrin. Jag tycker nu att det en gång för alla är dags att vi ger polisen den totala makten över våra liv. Allt för att försöka komma på kriminella på olika sätt. Det är dags att vi tar steget in i de svenska hemmen. Vi ska montera upp Övervakningskameror som täcker varenda mm av våra hem från golv till tak. Samtliga Svenskar ska bära samtidigt som att mikrofoner ska monteras överallt i våra hem så vart enda ord som sägs ska registreras. Vi ska dessutom införa ett angiverisystem i Sverige som gör att tips belönas ekonomiskt av staten med låt oss säga 5000 skattefritt. Konstigt att ingen har kommit på det än.

Det finns tre mycket bra saker som jag tycker du ska ta och läsa och sen ta dig en seriös funderare på några saker.

Läs här, här, här och här <- den sista är alltså en fil du får ladda ner från regeringskansliet och sen läsa.

Fundera sen på:

1. Vart är Sverige på väg?

2. Är det detta Sverige du vill leva i?

3. Är det rimligt att göra dessa inskränkningar på våra rättigheter?

4. Vad blir nästa steg?

Om du inte orkar läsa allt, ja då finns det dessutom en möjlighet att delvis höra ”experter” prata om detta, vi Piratpartister har ju bara pratat om dessa övergrepp de senaste 4 åren, men det är ju bara nonsens.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag måste flytta, men vart?

 1. Galileo Galilei skriver:

  Vad vi vet idag sa borde det finnas 1-3 jordliknande planeter i ett solystem 20 ljusar harifran. Och annu fler, oandligt annu fler, annu langre bort.

  http://www.sciencedaily.com/releases/2010/07/100708192842.htm
  http://www.sciencedaily.com/releases/2010/10/101015105935.htm

  Bygg ett stjarnskepp, kom pa en metod som gor att du kan fardas med ljusets hastighet, och du ar dar om 20 ar. Huruvida det gar att leva dar far du se. Det kan vara vart en chansning. Det ar formodligen den framsta orsaken till att vi manniskor alltid utvandrat.

  Mars ligger narmare, men det finns en hel del att gora:
  One-Way Martian Colonization Missions: Proposal Would Cut Costs Dramatically, Ensure Long-Term Commitment: http://www.sciencedaily.com/releases/2010/10/101019171709.htm

  Kolla in den visionara dokumentaren ”Mars Underground”: http://www.youtube.com/watch?v=M3REZZWeWcU

  For mer en hundra ar sedan var det over 30 procent av Sveriges befolkning som utvandrade fran Sverige, till USA for att undkomma doden i form av svalt och tyranni fran en arrogant aristokrati.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Emigrationen_fr%C3%A5n_Sverige_till_Nordamerika
  http://www.sydsvenskan.se/sverige/article284236/Utvandringen-slar-rekord.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.