En enda anledning..

Om man vill ha en enda anledning till att rösta på mig i Eda kommun, ja då ska man spana in denna länk. I Eda kommun har de nämligen också en kandidat. Gillar du demokrati, mänskliga rättigheter, frihet och yttrandefrihet. Ja, då ska du inte lämna din röst på detta patrask till parti. Ja, jag kallar dem för Nazister, för det är precis vad de är. Men de klär sig i andra kläder än brun skjortor denna gång.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En enda anledning..

  1. Varför skriver:

    Jag förstår inte ditt argument? SD kommer ju få inflytande och är ett demokratiskt parti. En röst på PP däremot är en bortkastad röst, detta partiet är för smalt och kommer vara ett minne blott vid nästa val

  2. admin skriver:

    En röst på ett nationalsocialistiskt parti som Sverige demokraterna är en röst på Nazismen. Nazismen hade samma beteckning som Sverigedemokraterna har i dagsläget också. Jag hoppas och tror att Sverigedemokraterna inte kommer in i den svenska riksdagen. Vilket inflytande som det partiet kommer att få, det vet jag inte med tanke på att samtliga riksdagspartier aktivt går ut och säger att ett samarbete med Sverigedemokraterna är en omöjlighet. Vad har man då för inflytande?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.