Jimmy Åkesson är Hitlers Barnbarn

En artikel från en folkpartist i NWT kan ni läsa här och här under kommer mitt svar som kommer att skickas till tidningen.

Sverigedemokraterna har sina rötter inom de Nationalsocialistiska leden, eller om man så väljer att kalla det, de nazistiska leden. Vi har länge sett den mörka utvecklingen som finns inom den svenska politikerkåren med att välja att inte tala om de ”känsliga” ämnena så som invandring, yttrandefrihet, integritet och för att stå upp för de mänskliga rättigheterna mot de marknadsledande krafterna som styr våra liv mot en diktatorisk stat.

Sverigedemokraterna bygger sin politiska retorik på lögner och på de utsatta i samhället, precis som Hitler gjorde en gång i tiden mot judarna. Men i Sverige väljer man att lägga sitt förakt på invandringen i stället för att lägga sina åsikter på det samhällsproblem som finns i samhället då antalet anmälda våldtäkter ökar. Det är faktiskt så att ingen statistisk säkerhet finns i att varken antalet våldtäkter har ökar eller att antalet våldtäkter som invandrare ligger bakom har ökat utan det är antalet anmälda våldtäkter som ökat. Enorm skillnad i sak och man måste vara mycket noggrann i sin trovärdighet om man ska stå upp för sina åsikter och vara värdig att vara i den svenska riksdagen.

Piratpartiet och Sverigedemokraterna ska inte sättas i samma säck i denna fråga. Visserligen är det, eventuellt så, att man kan titulera oss som missnöjespartier. Men saken om vad våra partier är missnöjda på. Ja, där skiljer sig PIRATPARTIET och SVERIGEDEMOKRATERNA åt med hästlängder. SVERIGEDEMOKRATERNA bygger sin politik på den största kränkningen av de mänskliga rättigheterna som bara går att hitta i och med att det kategoriskt beskyller en grupp av människor av en etnisk tillhörighet för att stå för en viss del av brottsligheten. PIRATPARTIET bygger sin politik på fria åsikter, rätten till ett privatliv, rätten till ett bevarande av de mänskliga rättigheterna att ta del av det demokratiska samhället tills motsatsen är bevisad, rätten till att fritt Sverige och EU som bevarar och bevakar de av FN fastställda mänskliga rättigheterna utan kommersiella intressens inblandning.

Ja, med andra ord. SVERIGEDEMOKRATERNAS poltiska åsikter är redan där som de redan existerande riksdagspartierna önskar vara, men PIRATPARTIET är det enda partiet som ställer sig på barrikaden och försvarar det svenska folkets fria framtid.

+ =

Angående vissa uttalande som gjorts:

http://www.youtube.com/watch?v=g9dJtGUvtcE från Filipstad

http://www.youtube.com/watch?v=n2hzbjFWe9Q&feature=related från? Ja, men inte så smart

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Insändare, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jimmy Åkesson är Hitlers Barnbarn

 1. Joakim skriver:

  Tror du att vi hade haft lika många gruppvåldtäkter om vi inte hade den invandringspolitik vi har?

 2. admin skriver:

  Tro har man rätt att göra oavsett vad man väljer att tro. Men jag vägrar att utpeka en grupp av människor på grund av etnisk tillhörighet och sammankoppla dem med brottslighet utan att ha belägg för det som sagts. Vad finns det för argument för att det ska vara så och inte att dessa gruppväldtäkter skett för och inte anmälts eller att det handlar om en attitydsförändring i samhället på det sexuella området oavsett vilket ursprungsland var och en har?

 3. Sven skriver:

  Jag är helt säker på att Joakim har en poäng. Gruppvåldtäkter o dyl begås till stor majoritet av icke etniskt svenska di kallert. Sån statistik kommer dock inte fram…

 4. admin skriver:

  Återigen ett inlägg du gjort utan underlag. Upp med bevis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.